Överlägg

Multiskrivaren som kan hjälpa till med (nästan) allt

Den som fyller 60 år kan ibland behöva lite hjälp på traven att komma ifatt med tekniska innovationer. Sånt som förut gjorde på Posten görs nu enkelt hemma med dator eller telefon. Med den här supersmarta multifunktionsskrivaren blir hemmet betydligt mer kraftfullt än tidigare.

Den här maskinen besitter inte mindre än fyra funktioner i samma apparat. Det är en skrivare, en scanner, kopieringsapparat och fax på samma gång.

Vad som är speciellt med den här skrivaren är att radikalt sänker kostnaden för utskrifter. Tekniken EcoTank gör att bläcket används på ett betydligt mer effektivt sätt än andra skrivare. Det kan dessutom enkelt fyllas på med bläckflaskor fram på skrivaren. Patronerna behöver med andra ord inte bytas ut likt hos en gammal skrivare.

Den här skrivaren är egentligen utformad för mindre företag men funkar alldeles utmärkt i hemmet också.

Skrivaren är utrustad med Wi-Fi vilket gör det möjligt att skriva ut direkt från smarta enheter (till exempel en Iphone).

Det här är en present till den som firar 60 år på jorden och som verkligen är i behov av en kraftfull skrivare. Antingen för att skriva ut de foton som fastnar på mobilen eller i digitalkameran, eller för att scanna in gamla bilder och dokument som annars riskerar att gå förlorade om de inte digitaliseras. Det blir ju då så mycket enklare att dela gamla foton med nära och kära om man har en scanner hemma.

Fax och kopiering kanske inte är lika populära funktioner i sådana här multiskrivare men kan vara nog så användbara när de verkligen behövs.

Om du slår till på den här skrivaren så försäkra dig kring att den 60-åring du firar vet hur man installerar och använder den, eller se till att du kan hjälpa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *