Överlägg

Upplev kraften i en racingbil

Snart dags för någon av dina nära och kära att fylla 60 år? Tycker du det känns trist med presenter som anspelar på att livet går in på ålderns höst och att man vill ta det lugnt? Då är en Racing Experience-upplevelse just den present som du ska ge bort!

Det här är en upplevelsepresent sprängfylld med fart och adrenalin. En racing experience ger din jubilar möjligheten att uppleva full fart i en enormt kraftfull racingbil på mer än ett sätt.

Först anländer man till banan och får en genomgång av racingteknik med en erfaren racingförare samt genomgång av säkerhetsrutiner. Sen är det dags att köra själv! Fullt blås i 10 minuter med en racingbil i världsklass. Känns på den enastående väghållningen när bilen smeker kurvorna.

Men det tar inte slut där. Efter att man fått möjligheten att köra själv så får man åka med i passagerarsätet när en riktigt racingförare trycker plattan i mattan. Här gäller det att hålla i sig när man sitter i bilen tillsammans med en som verkligen vet hur kurvorna ska tas.

Det speciella med den här upplevelsen är att den inte går att uppleva på något annat sätt. Allt från bilen till banan är byggt med racing i åtanke och det här är mycket mer än att köra lite extra snabbt på en motorväg. Att köra racing kräver närvaro och fullt fokus!

Vilken bil som används på banan kan variera. Det finns nämligen olika banor att välja mellan. Men du kan förvänta dig bilar från klassiska tillverkare som Porsche, Audi och Mercedes för att nämna några exempel.

Den här upplevelsepresenten passar såklart utmärkt till den som är intresserad av bilar och fart. Den är flexibel då det går att välja mellan flertalet racingbanor som ligger på olika ställen i Sverige. Det går även att utvidga upplevelsen genom att köpa till körtid eller fler varv.

Den nödvändiga säkerhetsutrustningen ingår. Det är bara att dyka upp med bra skor och en stor portion körglädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *