Överlägg

6 klassiska presenttips till den som fyller 60 år

Oavsett om det är din förälder, vän eller granne som fyller 60 år, kan det vara svårt att hitta den perfekta presenten, eller ens en lagom bra present. För att hjälpa dig har vi satt ihop en lista med några bra presentidéer som säkerligen kommer att glädja även de mest kräsna 60-åringar.

Presentkorg

En presentkorg är alltid ett bra sätt att visa någon att du bryr dig. Du kan gå den traditionella vägen genom att skapa din egen korg med föremål som gourmetmat, vin och choklad. Eller så kan du välja en färdiggjord spa-korg fylld med överseende lotioner och scrubs. Hur som helst kommer ett överflöd av godsaker att få din speciella person att känna sig extra uppskattad på sin stora dag.

Ett vinset med gamla viner

För vinälskaren i ditt liv, varför inte skaffa dem ett vintagevinset? De kommer inte bara att få fira sin milstolpefödelsedag med stil utan de kommer också att få en elegant uppsättning glas eller karaffer som de kan värna om för alltid. För att göra presenten ännu mer meningsfull kan du inkludera deras favoritflaska eller två årgångsvin – något som kan ha varit svårt för dem att hitta på egen hand!

Handgjorda smycken

Smycken är alltid ett klassiskt presentalternativ för alla tillfällen – inklusive födelsedagar! För någon som fyller 60 år, överväg att skaffa något handgjort med kärlek och omsorg. Oavsett om det är ett halsband, armband eller örhängen – handgjorda smycken har alltid sentimentalt värde och kommer att påminna dem om hur mycket du bryr dig varje gång de bär dem.

Minnesbok

Att skapa en minnesbok är en av de mest omtänksamma gåvorna man kan ge. Fyll den med foton från hela deras liv och hjärtliga anteckningar från familjemedlemmar och vänner som uttrycker sin uppskattning och tacksamhet för allt de har gjort under åren. Den här minnesboken kommer att fungera som en evig påminnelse om hur mycket de är älskade av dem runt omkring dem!

Prenumerationsboxar

Att ge presenter har aldrig varit enklare än med prenumerationslådor! Med den här typen av service finns det så många alternativ tillgängliga – från månatliga lådor med viner till leveranser av gourmetmat – det kommer säkert att finnas något som passar din presenttagares smak perfekt. Detta tar inte bara bort all oro för vilken typ av present du ska köpa utan det ger dem också något nytt varje månad så att de aldrig har tid att bli uttråkade!

En liten weekend getaway

En semesterresa ger en fantastisk överraskningspresent! Varför inte planera i förväg och köpa biljetter till en weekendresa eller veckolång semester på en av deras favoritställen? Det kan vara var som helst från landsbygden till någonstans längre bort som Paris eller Berlin – i vilket fall som helst kommer det definitivt att ge en oförglömlig födelsedagsupplevelse!


Oavsett vilken typ av budget eller tidsram du arbetar med när du handlar för någon som fyller 60 år, finns det massor av underbara presenter där ute som de skulle älska! Från praktiska föremål som prenumerationslådor till lyxigare sådana som semesterresor – dessa 6 presentidéer bör ge dig lite inspiration när du kommer på något unikt men ändå meningsfullt. Lycka till med att hitta den perfekta presenten!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *