Överlägg

Bo på vingård i Frankrike

bo på vingård frankrike

Att fylla 60 är en stor händelse i livet, eftersom man nu snart uppnått den där åldern man alltid sett fram emot: pensionsåldern. Tiden då man ska resa, göra vad man vill, och uppleva saker. En del väljer att gå i tidig pension vid 60, medan andra håller sig kvar ytterligare några år på arbetsmarknaden. Men oavsett pensionsstatus är 60-årsstrecket en milstolpe som är mer än värd att fira, gärna med en lite extra fin present. 

Det här är en underbar och generös gåva till den 60-åring i din närhet, som länge längtat efter just det där med att resa, uppleva och njuta. I denna upplevelsepresent från Live It får han eller hon den lyxiga möjligheten att bo tre nätter på den svenska vingården Domaine d’Escapat, belägen i byn Villeneuve-Minervois i södra Frankrike. Här är landskapet otroligt vackert och vilt, med en närhet till både hav och berg som sätter sin prägel på druvorna i regionen. 

Mottagaren får bo i ett mysigt radhus med plats för fyra personer, som ligger i direkt anslutning till vingården. Om dagarna kan han eller hon i lugn och ro vandra runt bland vinrankorna, lära sig mer om vinodling och givetvis få smaka på gårdens eget vin. Det här blir en både kulturell och avkopplande resa, i ett fantastiskt klimat med 300 soldagar per år. Utöver vinodlingarna finns det också möjlighet att utnyttja gårdens eget poolområde, och i närheten av boendet finns flera sevärdheter, golfbanor och härliga franska restauranger. 

Den här resan passar perfekt som present till den nyblivne 60-åring som älskar livets goda, och gärna har en frankofil ådra i sig. Resan blir ett fint minne att tänka tillbaka på och glädjas åt om och om igen – det är din kära jubilar värd. 

Boka upplevelsen NU på Upplevelse.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *