Överlägg

En tidlös bordslampa med stil och klass

Från Karlskrona Lampfabrik kan man köpa den här underbara skapelsen i form utav bordslampan “Bankir”. Det här är en lampa som nästan alla gillar. Stuket har synts i tv-serier och filmer i decennium efter decennium. Lampan signalerar bildning och designen är proppfull med integritet. Det bästa med den är kanske att den passar in i nästan vilket hem som helst. Den ger en klassisk touch till det mer moderna hemmet, eller en mer kompletterande känsla i den mer gammalmodiga boningen.

Vad som avgör om det här är en lyckad present till någon som är på väg att fylla 60 år är för det första om den är inredningsintresserad. Att ställa en så här lyxig lampa hemma hos den som aldrig brytt sig om inredning är ingen höjdaridé. Sedan kan kanske vissa tycka att denna lampa är lite för aristokratisk. Men annars är det en lampa som nog passar de flesta!

Ett litet minus med den här lampan är så klart prislappen. Det är en dyr lampa. Men man får vad man betalar för! Och vem vill inte skämma bort den som fyller 60?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *