Överlägg

En mat- och vinkurs på nätet med Mischa Billing

Det brukar sällan slå fel: när vi närmar oss åldern kring 50-60 ökar vårt intresse för att njuta av livets goda, som lyxiga restaurangbesök, härliga kulturupplevelser och resor till solen. Kanske är det så att vi, i takt med att vi blir äldre, börjar inse att tiden vi har här på jorden är begränsad och att det gäller att passa på att njuta livet till fullo. Ett av de härligaste och mest lättillgängliga sätt att unna oss det bästa är att kosta på oss själva god mat och gott vin, gärna på samma gång. Med rätt sammansatta kombinationer går det att skapa ljuvliga smakupplevelser, där allt det goda fullkomligt gifter sig i munnen. Men för att göra detta krävs en del kunskaper, och det är här din 60-årspresent kommer in i bilden!
En mat- och vinkurs online är den perfekta presenten till en nybliven 60-åring, eftersom han eller hon får lära sig allt om hur vin och mat bäst kombineras – helt i egen takt. Denna kurs hålls av Mischa Billing, som är känd som en av Sveriges främsta sommelierer. Hon är otroligt kunnig när det gäller smaker och smakkombinationer, något vi fått se i TV4:s program Sveriges Mästerkock. Här håller hon en 7 lektioner lång onlinekurs i hur man, med vinet som utgångspunkt, bäst kan förstå vin och mat och deras smakmässiga relationer till varandra. Kursen ger massor av inspiration, tips och recept så att deltagaren själv kan skapa sina allra bästa måltidssymfonier där hemma. 

Att den här kursen ges digitalt är också en otrolig fördel: mottagaren för gåvan kan själv välja när han eller hon vill delta, och kan upprepa vissa lektioner eller sekvenser precis som hen vill. Räkna med att du kommer att bli bjuden på många läckra måltider hemma hos din livsnjutare till 60-åring framöver! 

Boka upplevelsen hos Upplevelse.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *