Överlägg

Enormt populär råsaftscentrifug

2013 var året som årets julklapp blev en råsaftscentrifug. “Äntligen”, tänkte nog många. En julklapp som man verkligen kan ha användning av i vardagen. Men många hade nog aldrig hört talas om en råsaftscentrifug.

I dag är juice snudd på en livsstil och det finns multinationella kedjor som placerar juicebarer på de mest attraktiva adressen runt om i världens huvudstäder. Det här är en råsaftscentrifug som vann priser för sin goda juice när den lanserades 2018. Nämligen en Braun J500, 900W.

Den som fyller 60 år måste kanske mer än tidigare tänka på sin hälsa. Att pressa sin juice själv, utan att den pastöriserats (detta sker med nästan samtliga juicerna som finns i butiken), gör att juicen behåller alla vitaminer som frukten bär på. Dessutom får du den där friska, klara och hälsosamma smaken på juicen.

Det här är en utmärkt present till någon som behöver komma in på det hälsosamma spåret. Eller till den 60-åring som redan är hälsosam men som skulle behöva sluta lägga hundralappar på onyttig juice från den lokala mataffären.

Med Braun J500 får du en 900W råsaftscentrifug som gör juice av din frukt på nolltid. Den här maskinen kan med sin kraft pressa hela frukter på en gång utan att du måste skära upp frukterna först. Mycket effektivt!

Delarna till maskinen kan maskindiskas. Behållaren rymmer 1,25 liter så här kan man göra frukostjuice till en hel familj. Om det är någon köksmaskin som kan passa en som fyller 60 år så är det den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *