Överlägg

Unik middag på stjärnkrog

  • Meny signerad Stefano Catenacci
  • För två personer
  • Unik matsal!
  • Michelinstjärna!

En upplevelsepresent kan vara att föredra när någon börjar komma lite längre fram i livet. Från 50 år och uppåt är det perfekt med upplevelsepresenter. Viken som passar vid vilket jämnt streck är såklart olika. Den här middagen är utmärkt till någon som fyller 60 år.

Vad är det då som är så speciellt med den här middagen? Jo det är en middag på en stjärnkrog. Och inte vilken krog som helst. Det här är anrika Operakällaren och menyn är signerad Stefani Catenacci. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin.

Middagen gäller för två personer och äger rum i en av Sveriges finaste matsalar. Menyn som det bjuds på är en avsmakningsmeny som kan bokas tisdag-torsdag året runt.

Den här presenten ger du till den som verkligen älskar mat men som också tycker det är spännande med nya smaker och kompositioner när det kommer till fin mat, så kallad “fine dining”. Det är med andra ord inget för den som alltid hyllar det billigaste och fetaste på den lokala krogen. Här krävs öppna sinnen!

I middagen ingår inte dryck men var sitt glas champagne är inkluderat.

När det kommer till just den här presenten så är det viktigt att tänka på att middagen äger rum i Stockholm. Så om den du ska fira inte bor i Stockholm så se till att det inte känns som att allt för stort åtagande för denne att åka till huvudstaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *