Överlägg

Klassisk radio i lyxformat

Mycket i livet varierar från person till person när det kommer till 60-åringar. Både när det kommer till hur man mår och har det i livet när man levt i 6 decennier, men också i relation till hur man vill ha sin 60-årsdag.

Något som är en sanning för den största andelen som närmar sig 60 år är att syn och hörsel inte är helt lika bra som den var i de sena tonåren. Och nu snackar vi inte om några större försämringar, men ändå en viss kräsenhet när det kommer till att ljud ska låta bra och höras tydligt. Med åldern minskar vårt dynamiska omfång. Med andra ord förmågan att uppfatta ljud på höga eller låga frekvenser.

Den här radion från Tivoli Audio är en tidlös klassiker. Den har ett kristallklart och kraftfullt ljud förpackat i lyxförpackning. De senaste åren har det blivit enormt populärt bland unga människor med bluetooth-högtalare. Antingen att ha hemma i köket eller ha med sig till stranden. Tivoli Audio har behållit sin design, men hängt med i tekniken. Den här utgåvan av Tivoli Audios “Model One” är försedd med bluetooth-teknik och det är där med mycket enkelt att ansluta sin mobiltelefon eller dator till den.

Men för de flesta kommer det här med största sannolikhet vara en gedigen köksradio. Med sin tyngd, sin anatomiskt finkänsliga tunerratt, och design så kommer den här radion vara med din 60-årsjubliar i många år framöver. Med ett enkelt knix skiftar du mellan FM, AM eller bluetooth.

En present som passar så väl den inbitna radiolyssnaren som musikentusiasten som vill lira musik via Spotify i mobilen.

  • Köp den här: CDon.se
  • Pris: 2.190 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *